Keitä olemme

Pii Anttonen (s. 1984) on media-alan jokapaikanhöylä, joka on löytänyt sarjakuvapuolelta menestystä Piin Seikkailut Cismaailmassa -sarjakuvansa myötä. Hänen sarjakuviaan on ilmestynyt lukuisissa lehdissä, sekä Näkymätön Sukupuoli -kirjassa. Ensimmäisen Cismaailma -albumin on määrä ilmestyä vuoden 2020 aikana. Ennen sarjakuvauraansa, Pii on tehnyt ammattimaisesti podcasteja vuodesta 2006.

Sarjakuvien ja podcastien lisäksi Pii tekee hommia musiikin parissa sekä harrastaa elokuvia. Podcastin lisäksi Piin löytää puuhailemassa kaikenlaista LGBTIA+ -aktivismin parissa sekä lentämässä lentosimulaattoreilla.

piinmaailma.blogspot.com

Twitter: @piizog

Insta: piianttonen

 

 


Emmi Valve on vuonna 1984 syntynyt porvoolainen sarjakuvataiteilija.
Hänet tunnetaan parhaiten sarjakuvaromaanistaan Armo, joka kertoo mielen järkkymisestä.

Valve työskentelee usein omaelämäkerrallinen tarinoiden parissa, mutta turvautuu toisinaan fiktioon.
Oman taiteellisen työnsä lisäksi Valve on kustantamo Täysi käsi Oy:n sarjakuvakustannustoimittaja, ja tuottaa Porvooseen vuosittaista sarjakuvafestivaalua Å-festiä.

Insta: emmi0valve

 

 

 

 

Mari Ahokoivu (s. 1984) on kuvittaja ja sarjakuvataiteilija. Ahokoivu on julkaissut sarjakuvia vuodesta 2007 lähtien, jolloin hänen ensimmäinen kirjansa, sarjakuvantekijän opas, ilmestyi.

Nykyään Ahokoivu kuvittaa paljon lastenkirjoja, mm. Laura Ertimon kirjoittaman Ihme ilmat! Miksi ilmasto muuttuu (Into 2019).

Ahokoivun päätyö, 376 sivuinen fiktiivinen sarjakuvaromaani OKSI julkaistiin 2018.

Ahokoivu asuu Kööpenhaminassa. Ahokoivun mielipuuhia on kieltenopiskelu, kauhuelokuvien katseleminen ja söpöjen asioiden piirtäminen.

www.mariahokoivu.com

Insta: ahokoivu

 

 

Jesse Matilainen / Nallem (s. 1983) on sarjakuvataiteilija ja -opettaja. Matilainen on pitänyt sarjakuvablogia vuodesta 2008 lähtien ja tässä välissä häneltä on julkaistu kaksi albumia; Lohikäärmeen Kaupunki (2o14) ja Suomen Suurin Kommunisti (2017). Lisäksi hän on piirtänyt sarjakuvia mm. Nuorten Luontoon, Liberoon ja Menage á Trois -lehteen.

Jesse on koulutukseltaan antropologian maisteri. Hän tykkää scifistä, historiallisista tarinoista ja pitkistä sarjakuvista. Vapaa ajalla hän on lapsensa kanssa ja/tai kiipeilee.

sarjis.nallem.net

Insta: jesse.nalle